Testimonials

Bianca
  Een masterclass is echt even een momentje voor mezelf. Ik doe altijd hetzelfde, en soms is het echt fijn om even je horizon te verbreden. Amanda is een ontzettend leuk, grappig en gezellig mens. Ik ben best een kletsmajoor maar ze weet goed de rode draad te houden. Wat ik super vind is dat za na de masterclass een protocol toestuurt zodat ik de tips en adviezen kan nalezen. Echte service.  
Charlotte
  Via het Instagram account zag ik dat je nu kon inschrijven voor Flawless Face masterclasses! Het was het ideale moment voor mij om mijn make- up routine onder de loep te nemen want op den duur ben je zo vastgebeten in je eigen routine. Ik kon wel wat tips en tricks gebruiken. Aangezien de eerste zoommeeting Flawless Face masterclass zo aangenaam verliep heb ik onmiddellijk een nieuwe masterclass geboekt met focus op de smokey eye look. Amanda is een aangename lesgever en geeft zeer goed advies. Ze legt stap per stap uit met de juiste technieken hoe ik mij moet opmaken. Ook haar advies over het gebruik van de juist producten zijn een meerwaarde. Ik leerde steeds nieuwe dingen bij en kon het dan ook niet laten om een masterclass over mijn skincare te volgen. Via Amanda leerde ik echt wat mijn huid nodig had en ze legt stap per stap uit hoe mijn skincare routine er uit zou moeten zien. Zowel voor een dag en een avondroutine. Ik vond het een aangename samenwerking! Ik heb echt veel van haar lessen opgenomen!  
Annabel
  Via social media kwam ik op de website van Amanda terecht. Daar las ik dat ze priv√©lessen geeft. Ik vond het in eerste instantie lastig om in te schatten hoe zo'n online les eraan toe zou gaan, maar nadat we telefonisch contact hebben gehad had ik er meteen zin in. Wat een leuk mens en wat een leerzame les.  
Tamara
  Ik ken Amanda al jaren. Ik heb ooit eens een masterclass bij haar gevolgd. Recentelijk heb ik een update masterclass gevolgd via Zoom. Ze is heel professioneel, ontzettend veel kennis in huis, luistert goed en dringt niets op. Wat ik fijn vind is dat ik alles kan vragen, en je nooit het gevoel geeft dat je rare (of dit je toch moeten weten) vragen inhoudelijk helder beantwoordt. Ik kan het iedereen aanraden want je leert zoveel op beautygebied maar ook over jezelf.  
Back to Top